Sport

Súlyosan megsérült a Bayern München középhátvédje

Elszakadt Niklas Süle térdszalagja, ezért a Bayern München német válogatott labdarúgója hosszú kihagyásra kényszerül.

2019.10.21 01:30MTI

A német bajnokságban címvédő klub honlapjának vasárnapi közleménye emlékeztet rá, hogy Sülét az Augsburg otthonában lejátszott szombati mérkőzés (2-2) 12. percében le kellett cserélni térdsérülés miatt. A Bayern orvosi stábjának vezetője, Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt az alapos vizsgálatok során térdszalag-szakadást állapított meg a védő bal lábában, és a műtétet még vasárnap (ma) elvégzik.

Egyelőre nem lehet pontosan tudni, mennyi időt kell kihagynia a futballistának, de az ilyen jellegű sérülések után legalább fél év kényszerpihenőre van szükség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.