Meggyűlt a magyarok baja Stuttgartban

Torna-vb - Problémás a közlekedés, nem megfelelő az étel

Az étkezéssel és a közlekedéssel is meggyűlt a baja a magyar válogatottnak a Stuttgartban sorra kerülő torna-világbajnokság helyszínén.

2019.09.29 19:15MTI

"A szállás teljesen rendben van, az étkezéssel viszont akadnak gondok. A szervezők nem éppen a sportolóknak megfelelő ételeket biztosítanak, és mindössze egy fogás van, még gyümölcs sincs. Ez más delegációknak sem tetszik, úgyhogy az orientációs értekezleten biztosan jelzem a problémát" - idézi a magyar szövetség (MATSZ) beszámolója Altorjai Sándor csapatvezetőt.

A MATSZ főtitkára elmesélte, pénteken kezdődött és október közepéig tart a városban a hagyományos őszi sörfesztivál, amely közvetlenül a sportcsarnok mellett van.

"Azon a területen az utak teljesen fel vannak túrva, mindössze egy-egy sáv járható, így nagyon nehezen lehet eljutni az edzések, versenyek helyszínére. Mivel a lányok vasárnap délelőtt másfél órát utaztak oda és másfelet vissza, az a döntés született, hogy a késő esti edzést kihagyják" - mondta Altorjai.

A Kovács Zsófia, Schermann Bianka, Böczögő Dorina, Makra Noémi, Péter Sára, Székely Zója összeállítású női válogatott kedden, a Vecsernyés Dávid, Ryan Sheppard, Mészáros Krisztofer, Tomcsányi Benedek, Csorvási Soma összetételű férficsapat pedig szerdán vesz majd részt a pódiumedzésen.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.