Fairplay

FIFA-gála - Cristiano Ronaldo nem gratulált a győzteseknek

A 34 éves támadót a holland Virgil van Dijkkel és Lionel Messivel együtt jelölték az év játékosa címre, s a Barcelona argentin csillaga kapta meg az elismerést.

2019.09.24 12:30MTI

Cristiano Ronaldo nem gratulált a győzteseknek a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) hétfői gáláját követően, amelyen nem vett részt Milánóban.

Az ötszörös aranylabdás (2008, 2013, 2014, 2016, 2017) portugál sztár közösségi oldalán egy olyan fényképet tett ki a gála után, melyen otthonában egy kanapén olvas, miközben a háttérben legidősebb fia egy asztalnál ír.

"A türelem és a kitartás két olyan tulajdonság, amely megkülönbözteti a profit az amatőrtől. Minden, ami ma nagy, kicsiként kezdődött. Nem érhetsz el mindent, de mindent megtehetsz annak érdekében, hogy az álmaid valóra váljanak. És soha ne feledd, hogy az éjszaka után mindig hajnal jön" - írta Ronaldo.

A 34 éves támadót a holland Virgil van Dijkkel és Lionel Messivel együtt jelölték az év játékosa címre, s a Barcelona argentin csillaga kapta meg az elismerést.

Ronaldo tavaly szerződött a Juventushoz, első olaszországi idényében bajnok lett a BL-ben negyeddöntős torinóiakkal, s 43 tétmérkőzésen 28-szor volt eredményes. Júniusban a portugál válogatottal megnyerte a Nemzetek Ligája első kiírását.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.