Nem sikerült

Birkózó-vb - Mindhárom magyar kiesett

A szerdai versenynapon érdekelt mindhárom magyar, Barka Emese (57 kg), Sleisz Gabriella (65 kg) és Németh Zsanett (76 kg) is kiesett a nur-szultani olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokságon.

2019.09.18 11:10MTI

A délelőtti programban az idei Európa-bajnok Barka tudott egyedül mérkőzést nyerni, ám a 32 között aratott magabiztos sikere után a következő körben váratlan vereséget szenvedett tussal a brazil Giullia Rodrigues Penalber De Oliveirától. Németh Zsanettet a kanadai olimpiai címvédő Erica Wiebe verte 5-1-re, míg a nem ötkarikás súlycsoportban szereplő Sleiszt a svéd Malin Mattsson 4-0-ra.

A vereségük után már csak a vigaszágban reménykedhettek a magyarok, de ehhez legyőzőiknek döntőbe kellett volna jutniuk, márpedig mindhárman a negyeddöntőben veszítettek.

Csütörtökön Sastin Marianna (62 kg), illetve a szabadfogásúak 65 kilogrammos kategóriájában induló, honosított Muszukajev Iszmail képviseli a magyar színeket a vb-n.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.