Labdarúgás

Vadócz harmadszor is Kispesten

Vadócz Krisztián a Budapest Honvédhoz szerződött, a válogatott labdarúgó másodszor tért vissza nevelőegyesületéhez.

2019.09.12 18:52MTI

A kispesti klub honlapjának csütörtöki tájékoztatása szerint a 34 éves középpályás egy évre kötelezte el magát.

Vadócz 17 évesen mutatkozott be a Honvéd felnőtt csapatában, majd három évvel később megkezdte külföldi karrierjét, melynek során tíz ország tizenegy csapatában szerepelt, legutóbb a hongkongi Kitchee gárdáját erősítette. Tavaly 13 év légióskodás után tért vissza Kispestre, akkor hat bajnokit játszott a Honvéd színeiben, amelyből ötöt megnyert a csapat, majd újra a hongkongi Kitchee-hez szerződött, ahonnan augusztus végén távozott.

A futballista 42 alkalommal szerepelt a válogatottban, amelyben hat és fél éves kihagyás után tavaly júniusban két barátságos találkozón lépett pályára, legutóbb az azóta már menesztett Georges Leekens szövetségi kapitánynál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.