Spanyolország

Marihuánaültetvényt buktatott le a kerékpárversenyt közvetítő tévés helikopter

A spanyol rendőrség negyven tő marihuánát foglalt le Igualadában a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körversenyt közvetítő tévés helikopter segítségével.

2019.09.04 19:51MTI

Szombaton a Valls és Igualada közötti 166,9 kilométeres etap hajrájához közeledve tűnt fel a helikopter készítette felvételeken, hogy két háztetőn is kannabiszültetvény van. A kiérkező rendőrök lefoglalták a növényeket, ám senkit nem találtak a lakásokban, így nem tartóztattak le senkit.

Spanyolországban saját felhasználásra lehet marihuánát termeszteni, eladásra nem. Utóbbiért a Marca szerint akár háromtól hat évig terjedő szabadságvesztés is járhat, illetve a drog értékének háromszorosát is kiszabhatják pénzbírságként.

A szakaszt szökésből a német Nikias Arndt nyerte a Barcelonától 65 kilométerre található városban. Összetettben jelenleg a szlovén Primoz Roglic vezet, így ő viseli a piros trikót szerdán, a Saint Palais és Urdax-Dantxarinea közötti 180 kilométeres távon.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.