Gyász

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a 24 éves magyar focista

Csütörtök reggel tragikus hirtelenséggel elhunyt Boda Tamás labdarúgó, az Enyingi VSE játékosa. 24 éves volt.

2019.08.24 19:19ma.hu

Boda tízesztendős korában kezdett el Enyingen futballozni, majd középiskolai tanulmányai alatt Dunaújvárosban a VSI, a PASE, valamint a Pálhalma II alakulatában játszott - írja a Feol.hu. Az idei szezonban csatlakozott újra az Enying felnőttcsapatához, és a nyári felkészülést követően készen állt a bemutatkozásra (a Lajoskomárom elleni múlt vasárnapi összecsapáson már a kispadon várt bevetésre többedmagával).

Vasárnap a Fejér megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság második fordulójában a Tordas vendégeként lépett volna pályára az enyingi gárda, a találkozót azonban érthető okokból, a két együttes közös megegyezésével elhalasztják, és új időpontban, szeptember 18-án, szerdán 17 órakor játsszák.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.