Nem sikerült

Cordenonsi tenisztorna - Piros Zsombor kikapott az elődöntőben

Piros Zsombor kikapott a legjobb négy között az olaszországi Cordenonsban zajló, 69 ezer euró (22,5 millió forint) összdíjazású salakpályás férfi tenisztornán.

2019.08.17 19:17MTI

A világranglistán 448. játékos szombaton 7:6 (7-3), 6:2-re alulmaradt a 313. helyen álló ausztrál Christopher O'Connell-lel szemben. A találkozó 1 óra 45 percig tartott.

A 19 évesen már Davis Kupa-válogatott Piros először jutott elődöntőbe challenger-szintű versenyen. Észak-olaszországi menetelésével megjavítja eddigi legjobbját, és az ATP-rangsorban a 365. hely környékére jön majd fel hétfőn.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.