Úszás

Hosszú Katinka egyik legnagyobb ellenfelének edzőjeként tér vissza Shane Tusup

Ismét úszókkal foglalkozik Hosszú Katinka egykori edző-férje.

2019.08.16 15:13ma.hu

Ismét úszókkal foglalkozik Hosszú Katinka egykori edző-férje, Shane Tusup. Az SzPress Sporthírszolgálat úgy tudja, ő fogja felkészíteni a 15 éves Bujdosó Zsombort, de Hosszú olasz ellenfelével, Ilaria Cusinatóval is együtt dolgozik majd.

Tusupról mostanában nem sokat lehetett hallani, a válás után leginkább induló golfkarrierjével került be a hírekbe.

Az SzPressz szerint viszont hamarosan bejelentik, hogy Tusup Olaszországba viszi a dunaharaszti klubban úszó Bujdosó Zsombort, erről már meg is állapodott a fiú szüleivel. Bujdosó és Tusup az Iron Swimben már dolgoztak közösen másfél évig. Bujdosó 400 vegyesen, 200, 400 és 800 gyorson is a legjobb magyar korosztályában.

Tusup tanítványa lesz az olasz Ilaria Cusinato is, aki a 2018-as Európa-bajnokságon két ezüstérmet szerzett. A 20 éves úszó kétszáz vegyesen csupán 8 századmásodperccel kapott ki Hosszú Katinkától.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.