Labdarúgás

Orosz Pál: a Dinamo erősebb, mint a Ferencváros

Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója szerint nem szégyen a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójában kiesni a Dinamo Zagrebbel szemben, amely jelenleg jobb erőkből áll, mint a Ferencváros.

2019.08.14 19:16MTI

"A négyből három félidőben egyenrangú partnerei voltunk a Dinamo Zagrebnek, amely erősebb, mint a Ferencváros. Az ellenfél nagyon gyors volt, mind egyénileg, mind játéksebességben" - mondta az M1 aktuális csatornán a sportvezető. Úgy vélte: a BL-főtábla eléréséhez szerencse kell az ő szintjükön, az Európa-liga csoportkörébe jutás viszont reálisabb, ettől pedig mindössze két mérkőzés választja el a zöld-fehéreket.

Orosz Pál külön köszönetet mondott a szurkolóknak, hogy a 4-0-s vereség ellenére tíz percen át éltették a csapatot a keddi mérkőzés után.

"Az utolsó selejtezőkörben már nincs könnyű ellenfél. Noha az első meccsen a litván Suduva idegenben nyert az izraeli Makkabi Tel-Aviv vendégeként, nem lefutott a visszavágó" - mondta a lehetséges ellenfelekről Orosz, akinek bevallása szerint nincs kívánsága, hogy melyik riválist szeretné.

Orosz Pál leszögezte, akkor sem lesz további erősítés, ha a Ferencváros megnyeri a párharcot, és így szerepel a második számú európai kupasorozat csoportkörében.

A magyar bajnok jövő csütörtökön idegenben kezdi a párharcot, majd egy héttel később a Groupama Arénában fogadja ellenfelét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.