Gyász

Meccs közben rosszul lett, estére meghalt a magyar focista

Szívinfarktus okozhatta halálát.

2019.08.13 09:40ma.hu

Vasárnap délután meccs közben lett rosszul Lajos Tamás, a Tiszavasvári SE focistája, majd estére kiderült, hogy nagy a baj: feltehetően szívinfarktusban meghalt. A Tiszavasvári a Kótaj ellen játszott megyei másodosztályú bajnoki meccset, amikor Lajos Tamást a 68. percben rosszullét miatt le kellett cserélni.

"Lajos Tamásnak kis hányingere volt, ezért lejött, a kispadról nézte társait. A meccs után az öltözőbe ment a társaival, lezuhanyozott, majd a büfé előtt megbeszélték a történteket. A lecserélés után mintegy két órával ismét rosszul érezte magát, hányt, a mellkasát fájlalta" - írja a Szon.hu.

Ekkor már bement az orvosi ügyeletre, ahová kihívták a mentőket, de addigra már nagyon rosszul volt a 30 éves focista, és hiába próbálták újjáéleszteni. A lap szerint szívinfarktus okozta a halálát.

"Felfoghatatlan, ami történt, nehezen találom a szavakat. Tomi volt a csapat kapitánya. Mindig mosolygott, jó humora volt, nagyon fog hiányozni" – nyilatkozta megrendülten Nácsa Balázs, a Tiszavasvári SE elnöke.

Sánta János kardiológus főorvos és sportszakorvos azt mondta a lapnak, hogy a játékosnak érvénye sportorvosi engedélye volt. "Mivel a halál pontos okát nem ismerem, nem szeretnék feltételezésekbe bocsátkozni" - mondta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.