Sport

Doppingvizsgálat mutatta ki, hogy terhes a férfi kosaras

D. J. Cooper más vizeletét adta le.

2019.08.05 15:45ma.hu

Egy doppingteszt alapján derült ki az amerikai D. J. Cooperről hogy terhes. Mivel férfi kosarasról van szó, így egyből világos lett, hogy Cooper valaki más vizeletét adta le a teszthez.

Az eset előzménye, hogy a játékos a bosnyák válogatott tagja akart lenni, a folyamat el is kezdődött, ennek volt a része a doppingteszt is, melyen Cooper megbukott. A férfi vizeletében ugyanis a humán korion gonadotróp (hCG) nevű hormont találták meg, ami jellemzően terhesség alatt termelődik.

Az ügyben nyomozás indult, mint kiderült, a vizeletminta Cooper barátnőjétől származott, aki akkoriban nem tudott még róla, hogy állapotos.

D. J. Coopert két évre eltiltotta a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.