Labdarúgás

A Real Madrid kölcsönadta Dani Ceballost az Arsenalnak

Az Arsenal a következő idényre kölcsönvette Dani Ceballost, a Real Madrid spanyol válogatott labdarúgóját.

2019.07.26 01:30MTI

"Örülünk, hogy csatlakozott hozzánk. Tehetséges játékos, kiváló technikai képességekkel, kreativitással és pontossággal" - nyilatkozta a klub honlapján Unai Emery vezetőedző a 22 éves középpályásról, aki az előző szezonban 13 bajnoki meccsen volt kezdő a Real Madridban.

"Nagyon büszke vagyok arra, hogy az Arsenal mezét viselhetem. Jelentős hagyományokkal rendelkező Premier League-csapathoz csatlakoztam, ez előrelépés a pályafutásomban" - mondta Dani Ceballos. Mint kiderült, több klub is érdeklődött iránta az angol élvonalból, de honfitársa, Emery biztosította a bizalmáról, ezért az Arsenalt választotta.

Ceballos első profi csapata a Real Betis volt, majd 2017 nyarán hat évre szóló szerződést kötött a Real Madriddal. A spanyol válogatottban tavaly szeptember óta hat mérkőzésen szerepelt és egy gólt szerzett. Idén nyáron alapembere volt hazája U21-es csapatának, amellyel aranyérmes lett a korosztályos Európa-bajnokságon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.