Sport

Átszúrta a pálya darabja a tüdejét, intenzíven ápolják az olasz pályakerékpárost

A 17 éves Lorenzo Gobbo az ifjúsági Eb-n bukott szerencsétlenül, egyméteres parketta állt a testébe.

2019.07.14 07:30ma.hu

Szerencsétlen balesetet szenvedett a 17 éves olasz pályakerékpáros, Lorenzo Gobbo a korosztályos Európa-bajnokságon, ahol a pályán bukva a padló egy darabja átszúrt a tüdejét. Gobbo a belgiumi Gentben rendezett versenyen bukott szombaton, egyből kórházba szállították, ahol műtéti úton távolították el a mellkasába fúródott – a felvételek tanúsága szerint közel egyméteres – fadarabot.

Az Index úgy értesült, hogy Gobbo megfigyelésre a kórházban marad a jól sikerült, háromórás operáció után. Az olaszt egyelőre az intenzíven tartják. A CyclingNews híradása szerint Gobbo végig megőrizte a humorérzékét, és a testébe állt hatalmas fadarab ellenére nem esett pánikba, és azt mondta, szívesebben került volna győzelmével az újságokba, mint ezzel a balesettel. A hírek szerint egyébként teljesen felépül majd a baleset után.

Gobbo a juniorok között versenyzett omnium számban, amikor többen buktak. Az egyik kerékpár pedálja kilazította a pálya parkettájának egy darabját, Gobbo pedig erre esett rá az Eddie Mercxk kerékpáros központban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.