Labdarúgó NB I

Böde Dániel három évre írt alá a Pakshoz

A bajnok Ferencváros labdarúgócsapatától érkező Böde Dániel három évre szóló szerződést kötött régi-új klubjával, a Pakssal.

2019.06.18 00:30ma.hu

A Tolna megyei klub a honlapján emlékeztet, hogy a 32 éves támadó eddig 392 mérkőzésen 143-szor talált a kapuba, s ezeket a számokat mindössze két egyesület, az FTC és Paks színeiben érte el. A 25-szörös válogatott csatár egy igazi ikon, akinek a profi labdarúgó karrierje még 2006-ban, városunkból indult, majd hat évvel később az FTC-hez igazolt, ahonnan hét esztendőt követően tért haza - fogalmaz a paksifc.hu.

"Örülök, hogy pont került az átigazolás végére. Ismert közegbe boldogan térek haza, és nagyon várom már, hogy megkezdjük a felkészülést. Szeretnék minél jobb eredményeket elérni a csapattal, valamint természetesen vannak egyéni céljaim is, de azokról most még nem szeretnék beszélni" - nyilatkozta a honlapnak Böde, aki a Ferencvárosban hét év alatt 200 bajnokin 89 gólt szerzett. A fővárosi zöld-fehérekkel kétszer nyert bajnoki címet, valamint háromszor hódította el a Magyar Kupát. A 2015-2016-os idényben az OTP Bank Liga gólkirálya volt.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.