Eredmény

Mare Nostrum - Hosszú két sikere Barcelonában

Hosszú Katinka két aranyérmet nyert szombaton az úszó Mare Nostrum sorozat befejező, harmadik állomásának nyitónapján Barcelonában.

2019.06.15 19:30MTI

A kétnapos nagymedencés viadal honlapjának beszámolója szerint a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú először 400 méter vegyesen diadalmaskodott 4:32.52-vel, ami a világ idei legjobbja, majd nem sokkal később 100 méter pillangón szezonbeli eddigi legjobbját (58.68) közel egy másodperccel megjavítva 57.80 másodperces eredménnyel győzött.

Női 1500 méter gyorson Kapás Boglárka 16:15.18 perccel harmadikként csapott célba, míg Milák Kristóf ezúttal 400 méter gyorson próbálta ki magát és 3:51.10-el az ötödik lett.

A sorozat az elmúlt hétvégén Monte-Carlóban kezdődött, majd a hét közben a franciaországi Canet-en-Roussillon városában folytatódott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.