Siker

A motorcsónakos Havas Attila világbajnoki fordulót nyert

Havas Attila diadalmaskodott a motorcsónakos F500-as világbajnoki sorozat hétvégi első, borettói állomásán.

2019.06.03 22:30ma.hu

A Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ) hírlevele szerint a borettói versenyhétvégén a magyar motorcsónakosok két kategóriában voltak érdekeltek: F250-ben a többszörös világ- és Európa-bajnok Bodor Péter, míg F500-ban a szintén sokszoros vb- és Eb-győztes Havas Attila képviselte a magyar színeket.

Az időmérők alapján mindkét versenyző előkelő pozícióból indulhatott.

Havas Attila az F500 versenyhétvége három futamából kettőt megnyert, egyben pedig a második helyen ért célba, így az összesített pontok alapján az első helyen végzett.

Bodor Péternek ugyanakkor nem volt szerencséje: az első futam során uszadékkal találkozott a vízen, motorcsónakjának eltört a propellere, így csupán a hetedik helyen fejezte be a viadalt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.