Eredmény

Ralikrossz-vb - Szabó Krisztián ötödik Silverstone-ban

Szabó Krisztián az ötödik helyen végzett a ralikrossz-világbajnokság Nagy-Britanniában rendezett versenyhétvégéjén a Supercar kategória vasárnapi döntőjében, Silverstone-ban.

2019.05.27 02:30MTI

Az EKS-csapat Audi S1-esével versenyző magyar pilóta a sorozat hivatalos honlapja szerint a négy időmérő futamon elért helyezéseivel bejutott az elődöntőbe, amelynek második versenyén a harmadik helyen ért célba, így bejutott a legjobb hatot felvonultató fináléba.

A döntőben aztán a 26 éves Szabó az ötödik pozíciót tudta megkaparintani, ezzel az összetett pontversenyben maradt a kilencedik helyen.

Silverstone-ban a vb-pontversenyben is élen álló svéd Timmy Hansen (Peugeot 208) győzött.

A sorozat június közepén, a norvégiai Hellben folytatódik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.