Tragédia

A ringben halt meg a népszerű mexikói pankrátor

A nézők először azt hitték, Silver King összecsuklása csak a show része.

2019.05.12 16:24ma.hu

Az 51 éves Caesar Barron, művésznevén Silver King szombaton este Londonban lépett ringbe a Greatest Show című rendezvényen, amikor váratlanul összeesett. Mexikói sajtóértesülések szerint szívinfarktust kaphatott.

A közönség eleinte azt hitte, ez is csak a show része.

"Mintha megrendezett lett volna az egész. A pankrációban normális is az ilyesmi" - emlékezett vissza a tragédia pillanatára egy férfi, aki a lelátóról figyelte az eseményeket.

Silver King viszont másodpercekkel később is a padlón feküdt, a bíró és egy másik sportoló kezdte meg az újraélesztését. Közben riasztották a mentőket, akik öt perccel később ki is érkeztek a helyszínre.

A show eleinte csak félbeszakadt, majd a hangosbemondón kérték meg a nézőket, hogy távozzanak.

Silver King igencsak népszerű volt, sztárként ünnepelték hazájában, Mexikóban.

"Úgy távozott, ahogy szeretett volna: harcolás közben!" - írta egyik riválisa, El Hijo del Santo, vagyis Jorge Rodriguez a Twitteren.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.