Tenisz

Budapesti tenisztorna - Berrettini nyerte a döntőt

Az olasz Matteo Berrettini három szettben legyőzte a szerb Filip Krajinovicot az 586 140 euró (184,6 millió forint) összdíjazású budapesti férfi salakpályás tenisztorna vasárnapi döntőjében.

2019.04.29 06:30ma.hu

A világranglistán 55. helyezett Berrettini hat ászt szervált az 1 óra 48 perces mérkőzésen. Mindkét játékos másodszor játszhatott döntőt ATP-tornán: az olasz teniszező másodszor győzött, a selejtezőből indult Krajinovic (105.) viszont másodszor veszített.

A párosok versenyét a harmadik helyen kiemelt brit Neal Skupski, Ken Skupski duó nyerte két szettben a Wesley Koolhof, Marcus Daniell holland, új-zélandi kettőssel szemben. A brit testvérpár - amely az első körben a szabadkártyás Valkusz Mátét és a szerb Nenad Zimonjicot búcsúztatta - idei harmadik döntőjében megszerezte karrierje második tornagyőzelmét.

Eredmények:
egyes, döntő:
Berrettini (olasz)-Krajinovic (szerb) 4:6, 6:3, 6:1
páros, döntő:
N. Skupski, K. Skupski (britek)-Koolhof, Daniell (holland, új-zélandi) 6:3, 6:4

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.