Labdarúgás

Neymar nem viselte jól a kritikát, megütött egy szurkolót - videó

Kétgólos vezetésről veszített a PSG.

2019.04.28 13:46ma.hu

2-0-ás vezetésről veszített a Paris Saint-German a Rennes együttesével szemben a Francia Kupa szombat esti döntőjében.

A bajnok fővárosiak a kupában is címvédők voltak, és a Stade de France-ban rendezett finálé 21. percében Dani Alves és Neymar találataival már 2-0-ra vezettek. A szünet előtt Presnel Kimpembe öngólt vétett, majd a 66. percben Edson Mexer egyenlített. A rendes játékidő folytatásában, majd a hosszabbításban több gól nem született, ráadásul a 118. percben Kylian Mbappét egy durva szabálytalanság miatt kiállította a játékvezető.

A tizenegyes-párbaj során a Rennes egyetlen játékosa sem hibázott, a párizsiak részéről viszont a hatodik párban rúgó Christopher Nkunku nem talált a hálóba, így a Rennes története harmadik kupagyőzelmét ünnepelhette.

Neymar és csapata az éremátadásra mentek fel, mikor a brazil klasszisnak beszólt valamit egy szurkoló. Neymar ezt már nem bírta cérnával és megütötte a férfit.

Azt még nem tudni, hogy az esetnek lesz-e következménye.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.