Labdarúgás

Czibor Zoltán-emlékév kezdődött Komáromban

Idén ünneplik a sportoló születésének kilencvenedik és első válogatottságának hetvenedik évfordulóját.

2019.04.28 23:30ma.hu

Büszkék lehetünk sportmúltunkra és az eredményeinkre, a nemzetközi közéletben Magyarország az egyik legjelentősebb erőforrása a sportmúltja - mondta a külgazdasági és külügyminiszter a komáromi Czibor Zoltán-emlékévet megnyitó sajtótájékoztatón, a labdarúgó nevét viselő sporttelepen.

Szijjártó Péter kiemelte, hogy idén ünneplik a sportoló születésének kilencvenedik és első válogatottságának hetvenedik évfordulóját. A programsorozatot a Külgazdasági és Külügyminisztérium 50 millió forinttal támogatja.

Molnár Attila (Fidesz-KDNP) polgármester hozzátette, hogy a jövő év közepéig tartó emlékév keretében Rongylábú címmel musical készül Czibor Zoltán életéről, valamint szobrot állítanak az Aranycsapat komáromi tagjának, utánpótlás tornákat tartanak és emlékkonferenciát szerveznek.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.