Sport

Emlékszik a zseniális tornászlányra? Ettől ismét ledöbben! - videó

Felülmúlta önmagát és ismét zseniálisat alkotott.

2019.04.21 18:16ma.hu

Idén januárban figyelt fel az egész világ a 21 éves tornászra, Katelyn Ohashira, amikor hibátlan, 10 pontos talajgyakorlatot mutatott be. Lendülete azóta is töretlen, folyamatosan sikereket ér el az UCLA egyetem csapatában, hétvégén, a búcsúversenyén csak azért nem kapott maximális pontszámot, mert már így is ő viszi a pálmát mindenhol.

Ezúttal öt század hiányzott a tökéletes talajgyakorlathoz, amit azért a szigorú zsűri igazán megadhatott volna, mivel végzős hallgató lévén ez volt Katelyn utolsó fellépése.

És valljuk be, amit produkál, az nem sima bemutató, hanem show, minden porcikájából azt sugározza, szép a tornászélet és élni jó.

Nem tudni, mi lesz az egyetem után Ohashi sportkarrierjének a sorsa, hiszen, az egy csapásra sikertörténetként induló karrierjét sérülések szakították félbe, műtétjei miatt egy időre az elitsportot is abba kellett hagynia. Ennek ellenére a világ legnépszerűbb tornásza elismerés már az övé.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.