Motorsport

Superbike-vb - Sebestyén Péter négy pontot szerzett Hollandiában

Sebestyén Péter a 12. helyen végzett a gyorsaságimotoros Superbike-világbajnokság Supersport kategóriájának negyedik versenyén vasárnap a hollandiai Assenben.

2019.04.14 15:47ma.hu

A rangos nemzetközi sorozat honlapjának tájékoztatása szerint a 24 éves pilóta a 17. pozícióból indult, és 12. helyezésével négy pontot gyűjtött.

A PTR Honda magyar motorosa a Phillip Islanden rendezett első futamon nyolcadik, majd azt követően Thaiföldön 12. lett, míg egy héttel ezelőtt, a spanyolországi Aragonban a 11. helyen zárt. A mostani teljesítményével így már 21 világbajnoki pontja van, és a pontversenyben a 11. pozíciót foglalja el.

A sorozat következő viadalát május 10-12. között rendezik az olaszországi Imolában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.