Kerékpár

Tour de Hongrie - Emelkedik az összdíjazás

Csaknem tíz százalékkal emelkedik a 40. Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny összdíjazása az elmúlt évhez képest.

2019.04.10 23:30ma.hu
hirdetés

A szervezők szerdai sajtóközleménye szerint mintegy kilencmillió forint talál gazdára a június 11-től 16-ig tartó elsőkategóriás nemzetközi viadalon. Az egyes szakaszokon csaknem egy-egymillió forinttal gazdagodnak a jól szereplő kerékpárosok, az összetett verseny helyezettjei között pedig több mint hárommillió forintot osztanak szét. A pénzdíjak mértékét a nemzetközi szövetség (UCI) szabályozza.

Ebben az évben húsz csapat - köztük négy prokontinentális klub - 140 kerékpárosa vesz részt a 890 kilométeres össztávú körversenyen, amely siófoki prológgal kezdődik és székesfehérvári befutóval zárul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.