Megrázó

Borzalmas sérülést szenvedett egy amerikai tornászlány - videó

Mindkét lába eltört, visszavonul a tornától. 18+!

2019.04.08 16:29ma.hu

Szörnyű balesetet szenvedett pénteken az egyetemi tornászbajnokságon Samantha Cerio. Az Auburn University versenyzője első talajgykorlatában, egy szaltót követően ért rosszul földet. Cerio mindkét térde kiugrott a helyéről és eltört mindkét lába. Vastaps kíséretében vitték le hordágyon.

Az alábbi videót csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk.

Cerion nem sokkal ezután bejelentette, hogy visszavonul a tornától.

"Nem is lehetnék büszkébb arra, milyen ember vált belőlem a tornának hála. Munka, alázat, becsület, elkötelezettség, ez csak néhány dolog, amit megtanultam. Talán nem úgy végződött, mint terveztem, de soha semmi sem alakul terv szerint." - búcsúzott Instagram-oldalán a fiatal sportolónő.

Csapat egyébként soha nem látott 197,075 ponttal bejutott a regionális döntőbe, ahol aztán negyedik helyen végzett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.