Autósport

Ralikrossz vb - Szabó Krisztián ötödik a szezonnyitón

Ötödikként végzett a ralikrossz-világbajnokság Supercar kategóriájának idei nyitóversenyén, Abu-Dzabiban Szabó Krisztián, az EKS kétszeres Európa-bajnok magyar pilótája.

2019.04.06 19:30ma.hu

A vb hivatalos honlapja szerint a 26 éves versenyző a négyfordulós időmérő után a hatodik pozíciót foglalta el a 17 fős mezőnyben, így bejutott az elődöntőbe, ahol saját futamában harmadik lett, s rajthoz állhatott a hat autót és versenyzőt felvonultató fináléban.

Az Audi S1-essel versenyző Szabó a szombat esti döntőben ötödikként ért célba a Forma-1-es pálya területén kialakított ralikrossz arénában, ahol a győzelmet a finn Niclas Grönholm (Hyundai) szerezte meg.

A ralikrossz-vb április utolsó hétvégéjén, Barcelonában folytatódik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.