Durva

Levágom a karjaid, ha a Balkánra jössz - Halálos fenyegetést kapott Stollár Fanny

Életveszélyesen megfenyegették a WTA-tornagyőztes teniszezőnőt.

2019.04.04 09:27ma.hu

Halálos fenyegetést kapott Instagram-oldalán Stollár Fanny WTA-tornagyőztes teniszezőnő - írja a Blikk.

Egy férfi azon húzta fel magát, hogy a sportoló kiesett a charlestoni salakpályás verseny első fordulójában. A világranglista 126. helyén álló játékos a 78.-ként rangsorolt spanyol Sara Sorribes Tormóval (22) találkozott, akiről 6:0, 6:3-ra kapott ki.

"Abba kellene hagynod a teniszt, kedvesem, mert már a paralimpián sem lenne esélyed. Kib...ott k...a, szépnek gondolnak, de smink nélkül úgy nézel ki, mint a sz...r. Alig várom, hogy lássalak játszani valahol a Balkán környékén, így le tudom vágni a karjaidat, te undorító k...a. Azt kívánom, hogy halj meg, miközben valamelyik luxushotelba tartasz, te mocskos k...a” – írta angolul a magából teljesen kifordult férfi.

Stollár kezelni tudta a helyzetet, és úgy tűnik, szerencsére nem ijedt meg a zaklatójától. Legalábbis ezt jelzi, hogy ironikusan reagált az üzenetre. Egy nevetős hangulatjel kíséretében azt írta a közösségi oldalán, hogy "szurkolói szeretet”.

Edzője, egyben a FED Kupa-csapat szövetségi kapitánya, Juhász Gábor szerint nincs mit tenni az ilyesmivel. Nem ez az első eset, szomorú, de többször előfordult már, hogy ilyen ocsmányságokat írtak a teniszezőknek. Az internet világában sajnos ez mindennapi - mondta a lapnak a szakember.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.