Eredmény

Triatlon világkupa - Mindkét magyar az első tízben végzett Új-Zélandon

Mindkét magyar induló, Bragmayer Zsanett és Kovács Zsófia is az első tízben végzett a triatlonosok világkupa-sorozatának idei harmadik állomásán az új-zélandi New Plymouth-ban.

2019.03.31 20:25MTI

A verseny honlapjának tájékoztatása szerint Bragmayer 1:04:18 óra alatt teljesítette a - 750 méter úszásból, 20 kilométer kerékpározásból és 5 km futásból álló - távot, amivel a 8. helyen végzett. Kovács (1:04:40 ó) a 10. helyen zárt.

A nők versenyében 49 triatlonos indult, közülük 40 ért célba, elsőként az olasz Angelica Olmo (1:03:27 ó). A férfiaknál - akiknél nem volt magyar induló - 56:05 perces eredménnyel az ausztrál Luke Willian bizonyult a legjobbnak a 65 fős mezőnyben, akik közül 56 versenyző teljesítette a távot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.