Autósport

Rali Eb - Műszaki hiba miatt kiesett a Herczig, Ferencz páros

A Herczig Norbert, Ferencz Ramón páros műszaki hiba miatt feladni kényszerült a rali Európa-bajnokság (ERC) nyitófutamát az Azori-szigeteken pénteken.

2019.03.22 20:25ma.hu

Menedzsmentjének beszámolója szerint a magyar páros a második versenynapon a nyolcadik helyen állt, amikor kiesett. A Volkswagen GT R5 versenyautó kormányszervója a hetedik gyorsasági szakaszon, nem sokkal a start után ment tönkre.

"Lidérces érzés volt, de egyenesben, féktávon történt, és bár a következő kanyarba már nem tudtunk befordulni, szerencsére meg tudtunk állni előtte. Két kilométeren keresztül még küzdöttünk a szervóval, de aztán fel kellett adnunk, félre kellett állnunk" - mondta Herczig Norbert.

A MOL Racing Team párosa legközelebb a Kanári-szigeteken áll rajthoz az Európa-bajnokság második futamán, május 2-4-én.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.