Siker

Légfegyveres Eb - Két magyar érem a junioroknál

A juniorok révén két érmet szereztek hétfőn a magyar versenyzők az Eszéken zajló légfegyveres Európa-bajnokságon: az ifjúsági olimpiai bajnok Pekler Zalán ezüst-, Klenczner Márton pedig bronzérmes lett a légpuskások között.

2019.03.18 18:50ma.hu
hirdetés

Ugyanebben a korosztályos versenyben Mészáros Eszter negyedikként zárt a lányok között.

A felnőtteknél az olimpiai műsorban nem szereplő számot, a futócéllövők 30+30 lövéses küzdelmét bonyolították le, a férfiaknál Boros László a 10., Sike József a 13., Tasi Tamás a 14. lett, a magyar csapat a bronzérmes finnektől egyetlen körrel elmaradva negyedikként végzett. A nőknél Körtvélyessy Gabriella a 12. helyen zárt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.