Gyász

Az öltözőben halt meg az MTK kosáredzője

Tragikus hirtelenséggel elhunyt az MTK női kosárlabdacsapatának másodedzője, a szerb Radovan Vukovics.

2019.03.08 17:54ma.hu
hirdetés
Fotó: MTK

A csapat tréningre készült, Vukovics előtte az erősítőteremben edzett. Majd innen az öltőjébe ment, ahol az edzés előtt tíz perccel holtan találtak rá, írta a Blikk.hu.

Nagy Dóra, a csapat 145-szörös korábbi válogatottja, jelenlegi edzője elmondta, Vukovics életerős, vidám férfi volt, sosem betegeskedett. "Egyedül élt, mi voltunk a családja, a csapat mellett érezte magát boldognak" - tette hozzá a szakember.

Mikor rátaláltak Vukovicsra, azonnal nekikezdtek az újraélesztésének, de sikertelenül. A kiérkező mentők már csak halál beálltát tudták megállapítani. Az idegenkezűséget kizárták, a halál oka majd a boncolás után derül ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.