Botrányos

Nem tetszett neki a kiszolgálás, szándékosan belehajtott a benzinkútba az ittas focista

Ezután elmenekült a helyszínről.

2019.03.02 17:57ma.hu

A horvát élvonalban szereplő NK Osijek labdarúgócsapata azonnali hatállyal szerződést bont a kulcsembernek számító 22 esztendős szélsővel, Petar Bockajjal, miután péntek éjjel ittasan belehajtott egy benzinkútba.

Petar Bockaj Mercedes típusú gépkocsijával egy koncertről tartott hazafelé, amikor szándékosan belehajtott egy benzinkút bolti egységébe, miután ott sérelmezte a kiszolgálást, majd elmenekült a baleset helyszínéről - írja a nemzetisport.hu.

Ahogy az eszéki klub hivatalos honlapján közzétett kommünikéből kiderült, a labdarúgó ellen alkoholos befolyásoltság alatt okozott jelentős anyagi kár és mások testi épségének veszélyeztetése miatt indult eljárás, a futballista viselkedését az egyesület nem tolerálhatja, ezért a szerződését azonnali hatállyal felbontják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.