Nyitónap

Északisí-vb - Kónya Ádám sikerrel vette a selejtezőt

A férfiak klasszikus stílusú 10 kilométeres versenyében Kónya Ádám sikerrel vette a selejtezőt az ausztriai Seefeldben zajló északisí-világbajnokság szerdai nyitónapján.

2019.02.20 15:45ma.hu

A phjongcshangi olimpián is szerepelt sífutó az 58 fős mezőnyben az ötödik legjobb időt érte el 28:55.5 perccel, míg Lágler Kristóf 31:20.3 perccel a 19. helyen végzett, így a jövő szerdai 15 kilométeres versenyben csak előbbi indulhat, mivel az első tíz vehet részt a főversenyen.

A nők öt kilométeres kvalifikációjában Papp Ildikó 12. lett 18:23.5 perccel - 26 indulóból -, míg Laczkó Vivien verseny közben balesetet szenvedett és a magyar szövetség tájékoztatása szerint kórházba szállították. Egyikük sem jutott a jövő kedden esedékes 10 kilométeres főversenybe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.