Könyv

Megjelent az Utánpótlássport 2018

Már harmadszor jelentette meg a MediaBook Kiadó korosztályos sportévkönyvét: az Utánpótlássport 2018 című kötet 412 oldalon 40 sportág múlt esztendei eseményeinek teljes körű feldolgozása a maga nemében egyedülálló eredménysorral, melyben megközelítőleg húszezer fiatal találhat rá a nevére.

2019.02.20 21:30ma.hu

Az utánpótlássport egész éves szöveges feldolgozását, illetve eredménylistáját először 2017-ben adták ki Utánpótlássport 2016 címmel. A remélt siker nem maradt el, ennek tükrében nem volt kérdés, hogy a 2017-es, majd most a 2018-as esztendő történetét átfogó évkönyvet is megjelentetik.

A könyv a múlt esztendőben rendezett minden fontos utánpótlás-eseményről beszámol. Visszaidézik a magyar szempontból legsikeresebb világversenyeket, portrékat közölnek a legeredményesebb fiatal sportolókról, a legáldozatkészebb edzőkről, továbbá valamennyi sportágról éves összefoglaló olvasható. A hatalmas kutatómunkát igénylő eredménysor különleges dokumentuma a hazai sportéletnek: az összes korosztályos világverseny, illetve országos bajnokság dobogósainak, illetve - a vb-ket, Eb-ket illetően - magyar résztvevőinek neve szerepel a lapokon.

Az asztalitenisztől a vízilabdáig 40 sportág éves történetét feldolgozó kötetet az Utánpotlassport.hu munkatársai írták, szerkesztették. A könyv a korosztályos portál címlapjáról elérhető felületen rendelhető meg 4990 forintos áron.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.