Siker

Médiadíjat kapott az M1 sportszerkesztősége a Szóvivő Bálon

Médiadíjat kapott az M1 sportszerkesztősége a pénteken 15. alkalommal megrendezett jótékonysági Szóvivő Bálon.

2019.02.16 01:30ma.hu

"Az a legfontosabb, hogy a közmédiának van saját sportcsatornája, az M4 Sport, amely rendkívül sikeres és piacvezető a maga műfajában, de ennek a bálnak a szervezői észrevették azt, hogy az M1 sport egy külön márka" - mondta a díjat átvevő Balogh Péter Dávid.

A vezető szerkesztő kifejtette: az M1 sportszerkesztősége nemcsak televíziós produkciókat állít elő, hanem a rádiós sporthíreket is ez a szerkesztőség gyártja, sőt ugyanehhez a csatornaigazgatósághoz és így az M1 sporthoz tartozik a hírügynökségi munka is.

A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesülete a korábbi években az MTVA különböző csatornáinak műsorvezetői és szerkesztőségei közül Olajos Gergőt, Süveges Gergőt, Bényi Ildikót, Borbás Máriát, Sipos Dávid Günthert, az M5 csatornát és tavaly a Család-Barát magazin szerkesztőségét, valamint Kovács Attilát, az MTI/MTVA fotósát díjazta.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.