Sport

Világ- és Európa-bajnok kézilabdázó igazol Siófokról Győrbe

Nyártól a Győri Audi ETO-nál folytatja pályafutását a Siófok francia kézilabdázója, Estelle Nze Minko.

2019.02.12 04:30MTI

A bajnoki címvédő és Bajnokok Ligája-győztes győri klub hétfőn honlapján arról számolt be, hogy már régóta nyomon követte a 27 esztendős irányító pályafutását. aki a francia válogatottal 2017-ben világ-, egy évre rá Európa-bajnok lett, a riói olimpián pedig ezüstérmet nyert a csapattal.

"Remek adottságú, gyors játékosról van szó, aki remekül lát a pályán" - jellemezte az új igazolást Bartha Csaba klubelnök, aki hozzátette, biztos benne, hogy Stine Oftedallal közösen remekül megoldják majd a következő szezontól az irányítói feladatokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.