Tragédia

Azonosították Emiliano Sala holttestét

A futballista Emiliano Sala holttestét találták meg azon a repülőn, amire vasárnap bukkantak a La Manche csatornában, a tenger fenekén.

2019.02.08 07:54ma.hu

A 28 éves futballista Nantes-ból, volt klubjából tartott Cardiffba, az új egyesületéhez, ami két nappal korábban szerződtette, mikor gépe eltűnt a La Manche csatorna fölött. Mindez még január 21-én történt. Sala mellett a pilóta, David Ibbotson utazott még a gépen, de neki nincs nyoma.

A gép maradványait múlt vasárnap megtalálták. Csütörtökön, éjfél előtt a dorseti rendőrség tweetben erősítette meg, hogy a futballista Emiliano Sala holttestét találták meg.

A gép kiemelését csütörtökön teljesen leállították, mert belátható időn belül nem lesz megfelelő az időjárás.

A következő napokban a megtalált testen boncolást végeznek, hogy további információkhoz jussanak a tragédia körülményeiről.

Közben a Nantes közölte a Cardiffal, kéri Sala 17 milliós vételárának első részletét, csütörtökön állítólag 10 napos ultimátumot adott az 5-6 millió euró közötti összeg kifizetésére.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.