Eredmény

Tollaslabda ob - Krausz Gergely sorozatban hatodszor lett bajnok

Krausz Gergely egymást követő hatodik évben nyerte meg a férfiak egyéni versenyét a tollaslabdázók országos bajnokságán, Pécsen.

2019.02.03 16:36MTI

A Multi Alarm SE első helyen kiemelt versenyzője a vasárnapi fináléban két sima játszmában, ellenfelének mindössze 13 pontot engedve győzte le Pápai Balázst (Tisza TSE). Krausz párosban is címet védett, igaz, ezúttal nem tavalyi partnere, Pytel Gergő, hanem egy másik klubtársa, Gradwohl Dániel oldalán.

A nők egyéni küzdelmeiben Sándorházi Vivien (UTSE) bizonyult legjobbnak, míg a párosoknál a Multi Alarm SE elsőként rangsorolt kettőse, Bukoviczki Nikoletta és Gonda Daniella végzett az élen.

A vegyes párosok küzdelmei után is ünnepelhetett Sándorházi, mégpedig Horváth Kristóf (Vízművek) társaként.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.