Siker!!!

Sérülése után győzelemmel tért vissza Márton Anita

Márton Anita 17,22 méteres eredménnyel nyerte meg a női súlylökők versenyét szombaton, Budapest régió nyílt atlétikai bajnokságán a BOK csarnokban.

2019.01.19 20:30ma.hu

A magyar szövetség honlapjának eredményközlése szerint az olimpiai bronzérmes Márton könnyedén utasította maga mögé a mezőnyt, benne a 15,73 méterrel második Veiland Violettát, valamint a 12,26 méterrel harmadik Monoki Katalint.

A szabadtéri világbajnokságon ezüst-, fedettpályás vb-n pedig aranyérmes Márton Anita combizomsérülése miatt az elmúlt fél évben nem versenyezhetett. Jelenleg a március elején, Glasgow-ban megrendezésre kerülő fedettpályás Eb-re készül. Márton Anita pályafutása során korábban már kétszer - 2015-ben Prágában, míg 2017-ben Belgrádban - fő versenyszáma legjobbjának bizonyult a fedett kontinensbajnokságon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.