Sport

Eszéken folytatja pályafutását Kleinheisler László

A magyar válogatott 24 éves alapembere felbontotta 2021 június végéig érvényes szerződését a kazah Asztanánál.

2019.01.18 06:30ma.hu

Kleinheisler László a horvát élvonalban szereplő NK Osijek labdarúgócsapatában folytatja pályafutását.

Az eszéki együttes honlapjának közlése szerint a magyar válogatott 24 éves alapembere felbontotta 2021 június végéig érvényes szerződését a kazah Asztanánál, majd három és fél évre szóló megállapodást írt alá a tízcsapatos horvát élvonalban 18 fordulót követően a második helyen álló gárdával.

Az NK Osijek - amelynek többségi tulajdonosa Mészáros Lőrinc - beszámolójában kiemelte: a 23-szoros magyar válogatott Kleinheisler a Werder Bremen, valamint a Darmstadt csapatában összesen 18 alkalommal játszott a német élvonalban, a kazah együttessel pedig kétszer ünnepelt bajnoki címet, tavaly nyáron a Bajnokok Ligája selejtezősorozatában hat mérkőzésen kezdőként lépett pályára, majd az Európa-liga csoportkörében is jelentős szerephez jutott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.