Úszás

Szilágyi Liliána a Ferencvároshoz szerződött

A Ferencvárosi Torna Clubban folytatja pályafutását Szilágyi Liliána Európa-bajnoki ezüstérmes, ifjúsági olimpiai bajnok úszó.

2019.01.17 01:30MTI

A klub honlapja szerdai bejelentésében emlékeztetett rá, hogy a 22 éves versenyző családtagjai közül többen kötődnek a Ferencvároshoz. Nagyapja, Gyarmati Dezső háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó és édesapja, Szilágyi Zoltán többszörös magyar bajnok úszó is sportolt az FTC-ben.

Szilágyi 2014-ben 100 és 200 méteren is a dobogó legfelső fokára állhatott az ifjúsági olimpián, a felnőtteknél pedig az eddigi legnagyobb sikerét a 2016-os, londoni Eb-n aratta, ahol 200 méter pillangón ezüstérmet szerzett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.