Sport

Megdöbbentő bejelentést tett Shane Tusup

Hosszú Katinka volt párja és edzője szakít az úszással, profi golfjátékos szeretne lenni.

2019.01.16 17:38ma.hu

Nyílt levéllel jelentkezett közösségi oldalán Sahne Tusup, Hosszú Katinka korábbi párja és edzője. A terjedelmes levélben azt írja, 2018 élete legnehezebb éve volt, ami arra is jó volt, hogy átgondolja mindazt, amit eddig elért.

Úgy gondolja, mindig akkor tudja legjobb formáját hozni, amikor egy teljesen őrült, már-már lehetetlen célt tűz ki maga elé, és azt üldözi. Akárcsak 2012-ben, amikor mindenféle edzői tapasztalat nélkül elkezdett dolgozni egy olyan úszónővel (Hosszú Katinkával), aki akkor a visszavonulást fontolgatta, hogy olimpiai bajnokot faragjon belőle.

Ám mivel az úszásban mindent megnyert, amit csak lehetett, a sportág már nem tartogat számára kihívást, és örömet sem lelhet benne, így újabb őrült célt kell kitalálnia. Ez pedig nem más, mint hogy golfozónak álljon, és világbajnoki címet nyerjen a World Long Drive Associationnél.

Azt nem ígéri, hogy ő lesz a legjobb, de arra mindenki felkészülhet, hogy ő fog a legkeményebben dolgozni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.