Színes

Brazil ketrecharcos nőt akart kirabolni a férfi, a végén ő könyörgött a rendőrökért

Rossz mobilra fájt Polyana Viana támadójának a foga.

2019.01.07 17:31ma.hu
hirdetés

A 26 éves Polyana Viana Észak-Amerika legnépszerűbb és legbrutálisabb kevert harcművészeti ligájában, a UFC-ben szokott ketrecek közé lépni.

A lakása előtt ült, és várta a taxit Rio de Janeiróban, mikor odalépett hozzá egy férfi egy pisztolynak látszó tárggyal és a mobiltelefonját követelte. Viana nem ijedt meg, hamar elintézte a rablót.

"Feláltam, két ütés és egy rúgás után lefojtottam. Ezután visszaültem és hívtam a rendőrséget” - mesélte később.

A ketrecharcos még hozzátette, a férfi egyszer még mondta neki, hogy engedje el, hiszen ő csak az időt kérdezte meg tőle, Viana erre azonban olyan idegesen reagált, hogy támadója ezután csak annyit mondott: "Hívd inkább a rendőrséget, félek, hogy még jobban megversz.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.