Sport

Gyorskorcsolya sprint ob - A nőknél fölényesen vezet a címvédő

A nőknél fölényesen, több mint négypontos előnnyel vezet a címvédő Nagy Alexandra a gyorskorcsolyázók sprint országos bajnokságának első, szombati napja után.

2019.01.06 00:30MTI
hirdetés

A versenyzőknek az erős havazással is meg kellett küzdeniük a Városligeti Műjégpályán zajló viadalon, így igazán kiemelkedő időeredményekre nem lehetett számítani. A nőknél a TDKE korcsolyázója 500 és 1000 méteren is több másodperccel bizonyult jobbnak riválisainál. Mögötte két klubtársa, Rigó Nikolett és Malinovszky Lilla harcol az ezüstéremért.

A férfiaknál annak ellenére sokkal szorosabb a verseny, hogy mindkét távon Dieterle Fábián volt a leggyorsabb, ugyanis Bejczi Botond mindkét esetben megközelítette őt, így kettejüket kevesebb, mint egy pont választja el. A harmadik helyen álló Gyurmánczi Dániel több mint négypontos hátránya már jelentős.

Vasárnap újabb egy-egy 500 és 1000 méteres futammal zárul az ob.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.