Tenisz

Venus nyerte a Williams nővérek mérkőzését Abu-Dzabiban

Venus Williams döntő rövidítésben legyőzte húgát, Serenát az Abu-Dzabiban rendezett bemutató teniszmérkőzésen csütörtökön.

2018.12.27 19:37MTI

Az esemény honlapja szerint a másfél órás meccs első játszmáját Serena nyerte 6:4-re, a nővére 6:3-mal egyenlített, a döntő rövidítésben pedig 10-8-ra győzött.

A testvérpár tagjai idén harmadszor játszottak egymás ellen: márciusban Indian Wellsben Venus, szeptemberben az amerikai nyílt bajnokságon Serena nyert.

A férfiaknál a dél-afrikai Kevin Anderson legyőzte a dél-koreai Csung Hjeont, így pénteken a spanyol Rafael Nadallal találkozik, az orosz Karen Hacsanov pedig az osztrák Dominic Thiem ellen nyert, és a világranglista-vezető szerb Novak Djokovic vár rá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.