Labdarúgás

Böde Dánielt kitették a Fradi keretéből

Nehezen viselte, hogy lecserélték a hétvégi meccsen, odavágta a kabátját.

2018.12.11 15:22ma.hu

Böde Dánielt kitették a Ferencváros keretének futballistái közül. A 32 éves válogatott csatár nehezen viselte, hogy lecserélték a hétvégi, Mezőkövesd elleni meccsen, és odavágta a kabátját - írja a Nemzeti Sport.

A játékost valóban felmentették az edzések látogatása alól, illetve a Videoton elleni meccsen sem játszhat, ám januártól már együtt kezdheti meg a felkészülést társaival - mondta el Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója az Origonak.

Világszerte gyakran előfordul, hogy a lecserélt játékos látványosan kimutatja nemtetszését, ám Böde esetében a Ferencváros szakmai vezetése úgy látta, ez már nem fér bele.

És Ön szerint?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.