Technikai KO-val győzte le finn ellenfelét

Kovács Alexandra MMA-világbajnok!!!

Magyar győztese van a bahreini MMA-világbajnokságnak!

2018.11.19 19:14ma.hu

Amatőr világbajnokságot nyert MMA-ban Kovács Alexandra, a Kismészáros Kempo Klub versenyzője – írja az Index. A Zen Bu Kan Kempo stílusában edződő légsúlyú (azaz 56,7 kilóban versenyző) sportoló a Nemzetközi MMA Szövetség (IMMAF) és az MMA Világszövetség (WMMAA) Bahreinben zajló, 5 napig tartó, 20 ország versenyzőit felvonultató amatőr MMA világbajnokságán győzött.

Kovács a szerdai és csütörtöki meccseit tunéziai, illetve olasz ellenfelek ellen egyaránt második menetes TKO-val hozta, majd a szombati döntőben is technikai KO-val tudta legyőzni finn Európa-bajnok ellenfelét, Janika Antinmaa-t.

A sportoló közösségi oldalán azt írja: az első menetben még nem tudta, hogyan tudja megoldani a helyzetet, de a másodikban az utolsó másodpercben sikerült földre vinnie ellenfelét.

Hihetetlen hogy valóra vált ez a csoda! Még mindig alig hiszem el - örvendezett az újdonsült világbajnok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.