Úszó-vk

Hosszú a világ idei legjobb idejével nyert 400 méter vegyesen

Hosszú Katinka a világ idei legjobb eredményével nyert 400 méter vegyesen szombaton az úszó világkupa-sorozat tokiói, rövidpályás állomásának második napján.

2018.11.10 13:57MTI

A viadal honlapja szerint a háromszoros olimpiai bajnok 4:21.91 perces idővel diadalmaskodott, ugyanebben a számban Kapás Boglárka 4:39.05-tel a hetedik lett, de összesítésben csak a 11.

Hosszú - aki pénteken 100 méter vegyesen és 200 méter pillangón sem talált legyőzőre - 100 méter háton is a vízbe ugrott, s 56.47 másodperccel bronzérmet nyert.

A világkupa-sorozat első szakaszát nagymedencében, Kazanyban, majd Dohában rendezték, a második etap rövidpályán Eindhovenben kezdődött és Budapesten zárult. A harmadik, zárószakaszt - ugyancsak 25 méteres medencében - Ázsiában, sorrendben Pekingben, Tokióban és Szingapúrban tartják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.