Siker!!!

Úszó-vk - Hosszú Katinka egy arannyal és egy ezüsttel folytatta Pekingben

Hosszú Katinka egy arany- és egy ezüstéremmel folytatta szereplését szombaton az úszók világkupa-sorozatának rövidpályás pekingi állomásán.

2018.11.03 14:08MTI

A háromszoros olimpiai bajnok - aki pénteken 100 méter vegyesen és 200 méter pillangón nem talált legyőzőre - ezúttal 400 méter vegyesen lett a legjobb 4:25.68 perces idővel, míg 100 méter háton egy óriási hajrá után, 56.53 másodperccel másodiknak érintette a falat. Hosszú még 100 méter mellen is felállt a rajtkőre, ott 1:09.52-vel a nyolcadik lett.

A kínai metropoliszban Verrasztó Dávid is versenyzett: 200 méter pillangón 1:54.81 perces idővel harmadik lett, míg 200 méter vegyesen hetedikként ért célba 1:56.57-tel.

A világkupa-sorozat első szakaszát nagymedencében, Kazanyban, majd Dohában rendezték, a második etap rövidpályán Eindhovenben kezdődött és Budapesten zárult. A harmadik, zárószakaszra - ugyancsak 25 méteres medencében - Ázsiában, sorrendben Pekingben, Tokióban és Szingapúrban kerül sor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.